AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyunun sütünü sağmak

Kahve falında koyunun sütünü sağmak

Kahve falında koyunun sütünü sağmak hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, zorluklarla boğuşulacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyunun sütünü sağmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız vasıtasıyla, karşı cinsten birisi ile tanışmanız mümkündür.

Kahve falında koyun sütü sağmak ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında koyunun sütünü sağmak yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyundan süt sağdığını görmek zayıflayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına işaret eder.

Kahve falında koyundan süt sağmak çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına inanılır.

Kahve falında koyun keçi sağmak her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, rakiplerine karşı fark atacağına alamet eder.

Kahve falında koyun sağmak çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına inanılır.

Kahve falında koyun ve keçi sağmak kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünden süt sağmak darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir