AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi memeden süt sağmak

Kahve falında kendi memeden süt sağmak

Kahve falında kendi memeden süt sağmak uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında kendi memeden süt sağmak gördüyseniz:

  • Çok fazla önemsemediğiniz işlerle uğraşırken aniden aklınıza sizin için önemli bir konuda ilerlemenize ya da isteklerinizi gerçekleştirmenize faydası olabilecek fikirler gelebilir.

Kahve falında inek memesinden süt sağmak uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına yorulur.

Kahve falında kendi memeden süt sağmak sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi memesinden süt sağmak karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi memesinden süt sağdığını görmek sağlık sorunlarının son bulacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında memeden süt sağmak giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın memesinden süt sağmak istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında memeden süt sağdığını görmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, kesesinin dolacağına delalettir.

Kahve falında bebek için süt sağmak hasta olanlar için şifa bulmaya, eline hayırlı kazançların geçeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir