AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsünde yılan görmek

Kahve falında göğsünde yılan görmek

Kahve falında göğsünde yılan görmek günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, kişinin bundan zarar göreceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, borçlanılacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında göğsünde yılan gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz, bazı kavga veya kıskançlıklar düzenli duygusal hayatınızı bozabilir.

Kahve falında göğsünde yılan görmek toplum içinde daha oturaklı davranacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında gökten yılan yağdığını görmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, aşama kaydedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökte kuran yazısı görmek gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında gökten çekirge yağdığını görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, işlerinin hemen hallolacağına işaret eder.

Kahve falında kendi göğsünden süt geldiğini görmek daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında göğe zıplamak haksızlıklara uğranılacağına, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında gök mavisi araba görmek gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına inanılır.

Kahve falında gökten ses duymak yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir