AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk büyütmek

Kahve falında tavuk büyütmek

Kahve falında tavuk büyütmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında tavuk büyütmek gördüyseniz:

  • Hayalci veya anlamsız davranışlar olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında tavuk büyütmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bir göğsünün büyüdüğünü görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında burnun büyüdüğünü görmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına delalettir.

Kahve falında işyerini büyütmek kırgınların barışacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine inanılır.

Kahve falında ayaklarının büyüdüğünü görmek fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, dualarından hayır görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında göbek deliğinin büyüdüğünü görmek mutlu olacağına, hafifleyeceğine, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında işini büyütmek çok büyük kazançlara sahip olacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğunun büyüdüğünü görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir