AnaSayfa / Genel / Kahve falında memelerin süt dolduğunu görmek

Kahve falında memelerin süt dolduğunu görmek

Kahve falında memelerin süt dolduğunu görmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayatının kolaylaşacağına, mallarının eksileceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında memelerin süt dolduğunu gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız kişilerden öğrenecekleriniz olabilir.

Kahve falında memelerin süt dolduğunu görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına inanılır.

Kahve falında göğsünün sütle dolduğunu görmek kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına işaret eder.

Kahve falında şişeye süt doldurmak ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında süt doldurmak gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göğsü süt dolmak kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, hastalıkların iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında bardağa süt doldurmak bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında memeden süt fışkırması görmek sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında inek memesinden süt sağmak hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir