AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt doldurmak

Kahve falında süt doldurmak

Kahve falında süt doldurmak şanslı günlerin kapıda olduğuna, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, yeni iş teklifleri alacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza inanılır.

Kahve falında süt doldurmak gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler verebilir veya çok fazla sorumluluk ya da yük yüklenebilirsiniz.

Kahve falında göğsü süt dolmak küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına rivayet eder.

Kahve falında şişeye süt doldurmak huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında süt doldurmak maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında memelerin süt dolduğunu görmek yapacağı planların altüst olacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında göğsünün sütle dolduğunu görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına işaret eder.

Kahve falında bardağa süt doldurmak içinin hafifleyeceğine, yeni bir sayfa açacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvaletten su doldurmak onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eve su dolduğunu görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir