AnaSayfa / Genel / Kahve falında göçükten kurtulmak

Kahve falında göçükten kurtulmak

Kahve falında göçükten kurtulmak zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, gururlandıracak işler yapacağına, bekarsa evleneceğine, maddi olanaklarının artacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında göçükten kurtulmak gördüyseniz:

  • Herşeye olumlu açıdan yaklaşabilirsiniz.

Kahve falında göçükten kurtulmak hastalıklarının düzeleceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında göçük mezar görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında göçük altında kaldığını görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında birini göçük altında görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göçük altından çıkmak kazançtan yana kara geçeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında depremde göçük altında kalmak aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında göçükten çıkmak kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine yorulur.

Kahve falında nehirden kurtulmak çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir