AnaSayfa / Genel / Kahve falında göçükten çıkmak

Kahve falında göçükten çıkmak

Kahve falında göçükten çıkmak işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, çok daha fazla adım atacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında göçükten çıkmak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında göçük altından çıkmak en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına delalet eder.

Kahve falında göçükten çıkmak iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini göçük altında görmek yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, her şeyin sarpa saracağına tabir olunur.

Kahve falında depremde göçük altında kalmak korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göçükten kurtulmak aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göçük altında kaldığını görmek her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, refah düzeyinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göçük mezar görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyle yola çıkmak tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir