AnaSayfa / Genel / Kahve falında göçük mezar görmek

Kahve falında göçük mezar görmek

Kahve falında göçük mezar görmek doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göçük mezar gördüyseniz:

  • Meydana gelebilecek olaylara tepki verirken boyutlarının nereye varabileceğini iyi kestirmeniz gerekiyor.Çünkü yanlış değerlendirmelerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında göçük mezar görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında göçük altından çıkmak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göçük altında kaldığını görmek aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında göçükten çıkmak kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göçükten kurtulmak çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine alamet eder.

Kahve falında birini göçük altında görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine delalettir.

Kahve falında depremde göçük altında kalmak rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine alamet eder.

Kahve falında mezar aldığını görmek yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir