AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehirden kurtulmak

Kahve falında nehirden kurtulmak

Kahve falında nehirden kurtulmak çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, asosyal bir insan haline geleceğine, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, neşe içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında nehirden kurtulmak gördüyseniz:

  • İçinden çıkılması zor durumlar veya dalgalı hareketler içinde olan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında nehirden kurtulmak rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, çok para kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında bulanık nehir görmek çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, kendini toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nehir ırmak güzel ameller işleyeceğine, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine tabir olunur.

Kahve falında taşmış nehir görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, sabit geliri olacağına inanılır.

Kahve falında nehir geçmek şansa, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nehir üzerinden atlamak uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına yorulur.

Kahve falında nehir balık görmek kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkte nehir görmek huzura ve sıhhate kavuşacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir