AnaSayfa / Genel / Kahve falında göbekten yaralanmak

Kahve falında göbekten yaralanmak

Kahve falında göbekten yaralanmak büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göbekten yaralanmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi içieren ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Kahve falında göbekte yara görmek kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göbeğinde yara görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göbek deliğinde yara görmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına işarettir.

Kahve falında göbekten yaralanmak aydınlığa çıkılacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine tabir olunur.

Kahve falında göbek deliğini görmek adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, yapılan her işte hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin göbek attığını görmek kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında göbek toplamak rakiplerini arkasında bırakacağına, çok büyük bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında göbeğin sarktığını görmek borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir