AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin göbek attığını görmek

Kahve falında birinin göbek attığını görmek

Kahve falında birinin göbek attığını görmek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, kazancın artacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına yorulur.

Kahve falında birinin göbek attığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle duygularınızı paylaşmanız belirsizliklere neden olabilir.

Kahve falında göbek attığını görmek çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin göbek attığını görmek hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göbek atıp oynamak umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine işarettir.

Kahve falında göbek bağı görmek kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında bebek göbeği görmek gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında bebek göbeği kesmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine delalettir.

Kahve falında göbeğinin şiştiğini görmek sorunlarının çözüleceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek göbeği bağlamak keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir