Kahve falında göbekte yara görmek

Kahve falında göbekte yara görmek uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, üzeceğine, komşular tarafından kötülenileceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında göbekte yara gördüyseniz:

  • Gözler üzerinizde olabilir.

Kahve falında göbek deliğinde yara görmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göbekten yaralanmak gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına delalettir.

Kahve falında göbeğinde yara görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine yorulur.

Kahve falında göbekte yara görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göbek kordonunu görmek moralinin düzeleceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kuzu göbeği mantarı topladığını görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına inanılır.

Kahve falında göbek bağı kopmamış bebek görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında iki göbek deliği görmek evine haciz geleceğine, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir