AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin göbeğini kesmek

Kahve falında bebeğin göbeğini kesmek

Kahve falında bebeğin göbeğini kesmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına yorulur.

Kahve falında bebeğin göbeğini kesmek gördüyseniz:

  • Belli unutkanlıklar, rötarlar, yanlış aramalar, yanlış ödemeler, karışan hesaplar v.b bir sürü konu söz konusu olabilir.

Kahve falında bebeğin göbeğini kesmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, dertlerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek göbeği kesmek kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına işaret eder.

Kahve falında bebeğin göbek bağını kesmek rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına işarettir.

Kahve falında göbek bağını kesmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göbek kordonu kesmek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına işarettir.

Kahve falında göbek bağı kesmek ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine işarettir.

Kahve falında göbek kordonunu kesmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında göbek kesmek konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir