AnaSayfa / Genel / Kahve falında göbeğinden kan aktığını görmek

Kahve falında göbeğinden kan aktığını görmek

Kahve falında göbeğinden kan aktığını görmek çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında göbeğinden kan aktığını gördüyseniz:

  • Araştırmacı tarafınızı durduramıyorsunuz.

Kahve falında göbeğinden kan aktığını görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında göbek deliğinden kan aktığını görmek yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında göbek deliğinden iltihap aktığını görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göbek deliğinden kan geldiğini görmek güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına yorulur.

Kahve falında göbekte kan görmek musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında göbeğinden kan geldiğini görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göbekten kan geldiğini görmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine delalet eder.

Kahve falında kafadan kan aktığını görmek hayal kırıklığına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir