AnaSayfa / Genel / Kahve falında göbekte kan görmek

Kahve falında göbekte kan görmek

Kahve falında göbekte kan görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, malının da hiç olacağına, bereketli işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında göbekte kan gördüyseniz:

  • Eğitiminizi, belli ekspertiz konularını veya yeteneklerinizi ilgilenirden bilgiler toplayabilirsiniz.

Kahve falında göbeğinden kan geldiğini görmek mal mülk kazanacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına yorulur.

Kahve falında göbek deliğinden kan geldiğini görmek daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göbekte kan görmek geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye tabir olunur.

Kahve falında göbeğinden kan aktığını görmek işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında göbekten kan geldiğini görmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göbek deliğinden kan aktığını görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine işarettir.

Kahve falında bebeğin göbek kordonunu görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göbeğinde yara görmek iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir