AnaSayfa / Genel / Kahve falında göbeğinden kan geldiğini görmek

Kahve falında göbeğinden kan geldiğini görmek

Kahve falında göbeğinden kan geldiğini görmek ayağa kalkacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, boş yere korku duyulacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına tabir olunur.

Kahve falında göbeğinden kan geldiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi yeniden tanımlamanız, imajınızı yenilemeniz gerekebilir.

Kahve falında göbeğinden kan geldiğini görmek uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göbekten kan geldiğini görmek helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göbek deliğinden kan geldiğini görmek yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göbekten su geldiğini görmek işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında göbekte kan görmek birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göbeğinden kan aktığını görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına delalettir.

Kahve falında göbek deliğinden kan aktığını görmek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında dişten kan geldiğini görmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir