AnaSayfa / Genel / Kahve falında göbek marul görmek

Kahve falında göbek marul görmek

Kahve falında göbek marul görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında göbek marul gördüyseniz:

  • Artık işe yaramayan rutin iş veya konularda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında göbek marul görmek hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında taze marul görmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında marul yeşillik görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında yeşil marul yemek unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında marul kesmek umutların biteceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine inanılır.

Kahve falında marul ektiğini görmek sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında marul yapmak sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına işaret eder.

Kahve falında marul ve maydanoz görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, hastalıkların biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir