AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze marul görmek

Kahve falında taze marul görmek

Kahve falında taze marul görmek iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, gülüp eğleneceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında taze marul gördüyseniz:

  • Bir çok konuda gereksiz endişelendiğinizi anlayarak ferahlayabilirsiniz.

Kahve falında taze marul görmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında marul maydanoz görmek istediği zaman yeni işler kurabileceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında marul doğradığını görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil marul almak çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında göbek marul görmek girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil marul görmek ticaret adamı (kadını) olacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında marul tohumu görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tarlaya marul ekmek çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir