AnaSayfa / Genel / Kahve falında marul ve maydanoz görmek

Kahve falında marul ve maydanoz görmek

Kahve falında marul ve maydanoz görmek günlerinin güzelleşeceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında marul ve maydanoz gördüyseniz:

  • Diğerlerine kayıtsız kalmanız durumunda gerilim yaşanabilir veya talepler artabilir.

Kahve falında maydanoz ve marul görmek büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine rivayet eder.

Kahve falında marul ve maydanoz görmek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında maydanoz marul görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine tabir olunur.

Kahve falında marul maydanoz görmek maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında maydanoz tarlası görmek garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında maydanoz suyu içmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bahçeye maydanoz ekmek kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında maydanoz suyu görmek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir