AnaSayfa / Genel / Kahve falında göbek kanaması görmek

Kahve falında göbek kanaması görmek

Kahve falında göbek kanaması görmek belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, umutlarını yitireceğine, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, kurulu düzeni olacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göbek kanaması gördüyseniz:

  • Alacağınız bir haber sizi sevindirecek.

Kahve falında göbek kanaması görmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, kem gözlere gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kanamanın olduğunu görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında doğum kanaması görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında bacak kanaması görmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden kana kana su içmek çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, hastalıklarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kulağın kanamasını görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına alamet eder.

Kahve falında dudak kanaması görmek hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kana dokunmak çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir