AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapanmayı görmek

Kahve falında kapanmayı görmek

Kahve falında kapanmayı görmek hayatının kolaylaşacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, istediği noktalara geleceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine yorulur.

Kahve falında kapanmayı gördüyseniz:

  • En azından canınız sıkılmayacak.

Kahve falında eşinin kapandığını görmek işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, fal sahibinin içine kapanacağına işaret eder.

Kahve falında kapıların kapandığını görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında açık olan birinin kapandığını görmek çok büyük kazanç sağlanacağına, yeni bir ortama gireceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin kapandığını görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendinin kapandığını görmek zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında bir kişinin kapandığını görmek atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının kapandığını görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kızın kapandığını görmek dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir