AnaSayfa / Genel / Kahve falında göbeğini açmak

Kahve falında göbeğini açmak

Kahve falında göbeğini açmak hayırlı haberler alınacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, her açıdan farklılıklar olacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, imkânsızı başaracağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine rivayet eder.

Kahve falında göbeğini açmak gördüyseniz:

  • Keşkelerle vakit kaybetmek yerine, uygulanabilir alternatifleri değerlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında göbeğini açmak çalışmaların beğeni almayacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göbeğin kanadığını görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göbek attığını görmek yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında göbek yapmak size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göbekte çatlak görmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına delalettir.

Kahve falında kuzu göbeği görmek bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, sevinçli bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göbek bağını kesmek sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göbeğe dokunmak kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir