AnaSayfa / Genel / Kahve falında göbek kordonunu kesmek

Kahve falında göbek kordonunu kesmek

Kahve falında göbek kordonunu kesmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, itibar göreceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere alamet etmektedir.

Kahve falında göbek kordonunu kesmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konulara daha fazla önem vermeniz gerekiyor.

Kahve falında göbek kordonu kesmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında göbek kordonunu kesmek eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek göbek kordonu görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına inanılır.

Kahve falında göbek kordonunu görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine delalettir.

Kahve falında bebeğin göbek kordonunu görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kordon kesmek imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bebek kordonu kesmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek kordonunu kesmek kısmetlerinin bol olacağına, elinin darlıktan kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir