AnaSayfa / Genel / Kahve falında göbeğini kıllı görmek

Kahve falında göbeğini kıllı görmek

Kahve falında göbeğini kıllı görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, bazen umutlarını yitireceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında göbeğini kıllı gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlara karşı ısrarlı bir tutum içine girmeniz ilişkilerinizde gerilime yol açabilir.

Kahve falında göbeğinde kıl görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına delalettir.

Kahve falında göbekte kıl görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, yeni bir eve sahip olacağına inanılır.

Kahve falında göbeğin kıllandığını görmek sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göbek kılı görmek daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göbekten kıl koparmak üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında göbeğini kıllı görmek huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına tabir olunur.

Kahve falında kıllı göbek görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında göbekli bir adam görmek de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir