AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliden gizlenmek

Kahve falında sevgiliden gizlenmek

Kahve falında sevgiliden gizlenmek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, daha rahat para kazanacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliden gizlenmek gördüyseniz:

  • Son dakikada bir program değişikliği yapmanız gerekebilir.

Kahve falında sevgiliden gizlenmek kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında birinden kaçmak gizlenmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine rivayet eder.

Kahve falında babadan gizlenmek hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında düşmandan gizlenmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, mali olarak küçüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden gizlenmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birilerinden gizlenmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, zayıflayacağına tabir olunur.

Kahve falında akrabanın gizlendiğini görmek zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gizlendiğini görmek yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir