AnaSayfa / Genel / Kahve falında giysi katlamak

Kahve falında giysi katlamak

Kahve falında giysi katlamak zor zamanların sona ereceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına delalet eder.

Kahve falında giysi katlamak gördüyseniz:

  • Hangi konuda ilerleyeceğinizi, konuşacağınızı veya mücadele edeceğinizi doğru belirlemelisiniz.

Kahve falında giysi katlamak o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında birşey katlamak sağlığın da bozulacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına delalettir.

Kahve falında havlu katlamak çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek elbisesi katlamak sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında etek katlamak rahatının kaçacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında don katlamak maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya inanılır.

Kahve falında pijama katlamak ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yorgan katladığını görmek işlerin büyük bir açmaza gireceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir