AnaSayfa / Genel / Kahve falında etek katlamak

Kahve falında etek katlamak

Kahve falında etek katlamak alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, belalardan korunacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca işaret eder.

Kahve falında etek katlamak gördüyseniz:

  • İnsanlar farkında olarak veya olmayarak size bir şekilde yardımcı olabilirler.

Kahve falında etek katlamak maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, parasını dikkatli harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında örtü katlamak bazı pişmanlıklar yaşayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pijama katlamak her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine işarettir.

Kahve falında yorgan katladığını görmek üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yorganı katlamak çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında beyaz atlet katlamak sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına alamet eder.

Kahve falında yatak çarşafı katlamak sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yatak yorgan katlamak kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, masa başı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir