AnaSayfa / Genel / Kahve falında giyinmek süslenmek

Kahve falında giyinmek süslenmek

Kahve falında giyinmek süslenmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında giyinmek süslenmek gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz kimselere karşı büyük bir üstünlük sağlayabilirsiniz.

Kahve falında giyinmek süslenmek sıkıntılarından arınacağına, işbirliği içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında açık giyindiğini görmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında rahibe gibi giyinmek ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalın giyinmek her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine inanılır.

Kahve falında sürekli giyinmek bunun için sıkıntıya düşeceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında güzel giyindiğini görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, kazancı arttıracağına işarettir.

Kahve falında giyinmek ve soyunmak dini bütün bir eşe sahip olacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında şık giyinmek iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, şansının kendisinden yana gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir