AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli giyinmek

Kahve falında sürekli giyinmek

Kahve falında sürekli giyinmek hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, bazı kaynakların tükeneceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında sürekli giyinmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında sürekli giyinmek kazançtan yana kara geçeceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah ve beyaz giyinmek eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere tabir olunur.

Kahve falında rahibe gibi giyinmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına delalettir.

Kahve falında üzerini giyinmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına delalettir.

Kahve falında şık giyinmek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin giyindiğini görmek adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında birinin güzel giyindiğini görmek büyük bir aşk yaşayacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında düğün için giyinmek uzak bir yola gidileceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir