AnaSayfa / Genel / Kahve falında giyinmek ve soyunmak

Kahve falında giyinmek ve soyunmak

Kahve falında giyinmek ve soyunmak aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, bazı tartışmalar yaşayacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, sorunların kalmayacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, çok zor günler geçirileceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında giyinmek ve soyunmak gördüyseniz:

  • Size blöf yapan, güç göstermek isteyen ya da kaba tavırları olan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında giyinmek soyunmak ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında giyinmek ve soyunmak dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine yorulur.

Kahve falında birinin önünde soyunmak yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına tabir olunur.

Kahve falında hamamda soyunmak işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine rivayet eder.

Kahve falında kalabalıkta soyunmak kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında üzerini soyunmak gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine inanılır.

Kahve falında soyunduğunu görmek geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının soyunduğunu görmek aralarından su sızmayacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir