AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin düğününe gitmek

Kahve falında kardeşinin düğününe gitmek

Kahve falında kardeşinin düğününe gitmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, heveslerinin biteceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, barış için adım atacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşinin düğününe gitmek gördüyseniz:

  • Evle ilgili beklenmedik durumlar duygusal anlamda sıkıntılara neden olabilir.

Kahve falında kardeşinin düğününe gitmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında erkek kardeşinin düğününü görmek girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin düğününü görmek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşin düğün görmek pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında kardeşimin düğününü görmek vefalı bir insan olacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek kardeşimin düğününü görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeş düğün görmek göreceği destekten dolayı moral bulacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kardeş düğünü görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir