AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğüne gidememek

Kahve falında düğüne gidememek

Kahve falında düğüne gidememek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düğüne gidememek gördüyseniz:

  • O kişi, sizin yardım elini uzatmanızı bekliyor.

Kahve falında eşiyle düğüne gitmek sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yenilenme yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giyip başkasının düğününe gitmek aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına yorulur.

Kahve falında düğüne gitmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle düğüne gitmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin düğününe gitmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında çalgısız düğüne gitmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına işarettir.

Kahve falında düğüne gideceğini görmek karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, insanlarla iç içe olacağına işarettir.

Kahve falında arabayla düğüne gitmek borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir