AnaSayfa / Genel / Kahve falında giyecek bir şey bulamamak

Kahve falında giyecek bir şey bulamamak

Kahve falında giyecek bir şey bulamamak huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında giyecek bir şey bulamamak gördüyseniz:

  • Yakında, ilişkiler kanalıyla önemli bir fırsat söz konusu olabilir.

Kahve falında giyecek bir şey bulamamak yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında giyecek elbise bulamamak sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine delalet eder.

Kahve falında giyecek ayakkabı bulamamak zengin bir hayat sürüleceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında gelinlik giyeceğini görmek küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine rivayet eder.

Kahve falında gelinlik giyecek olmak sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında giyecek görmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir şeyi arayıp bulamamak sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında bir şeyi bulamamak uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir