AnaSayfa / Genel / Kahve falında gıybet edildiğini görmek

Kahve falında gıybet edildiğini görmek

Kahve falında gıybet edildiğini görmek tartışmalar yaşanacağına, yolunun hep açık olacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, huzur içinde yatacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gıybet edildiğini gördüyseniz:

  • Yeterince ilgi göstermemeniz nedeniyle önem verdiğiniz birisini kaybedebilirsiniz.

Kahve falında birinin gıybet ettiğini görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında gıybet edildiğini görmek işlerin kapanacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına yorulur.

Kahve falında gıybetinin yapıldığını görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında et yemeği piştiğini görmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin dua ettiğini görmek daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına yorulur.

Kahve falında ölü insanın etini yemek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından takip edilmek daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin terk ettiğini görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, onlardan taraf hayır göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir