AnaSayfa / Genel / Kahve falında gıybetinin yapıldığını görmek

Kahve falında gıybetinin yapıldığını görmek

Kahve falında gıybetinin yapıldığını görmek maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında gıybetinin yapıldığını gördüyseniz:

  • Para sorununuz yoksa elinize ekstradan paralar geçebilir.

Kahve falında gıybetinin yapıldığını görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına yorulur.

Kahve falında gıybet edildiğini görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin gıybet ettiğini görmek kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına delalettir.

Kahve falında çorba yapıldığını görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında saçı yapılı görmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında büyü yapıldığını görmek rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında tarihi bir yapı görmek zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında kendine aşı yapıldığını görmek elinin de bollaşacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir