Kahve falında ölmüş birinin dua ettiğini görmek

Kahve falında ölmüş birinin dua ettiğini görmek yeni bir hayata adım atılacağına, sorunlarının birken beş olacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin dua ettiğini gördüyseniz:

  • Karamsarlığa eğilimlisiniz.

Kahve falında mezarlikta dua ettiğini görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına inanılır.

Kahve falında ölen birinin dua ettiğini görmek kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, parasının üstüne para ekleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında dua edildiğini görmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun dua ettiğini görmek kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına işaret eder.

Kahve falında evliyanın dua ettiğini görmek hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, akıl vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün dua ettiğini görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına alamet eder.

Kahve falında camide dua ettiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dua etmeye çalışmak iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, dertlerin bölüşüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top