AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisi tarafından takip edilmek

Kahve falında birisi tarafından takip edilmek

Kahve falında birisi tarafından takip edilmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, ailesini hem gururlandıracağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine delalettir.

Kahve falında birisi tarafından takip edilmek gördüyseniz:

  • Karşı tarafı anlamaya çalışarak fazla zaman kaybediyor olabilirsiniz.

Kahve falında başkası tarafından takip edilmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kadın tarafından takip edilmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birileri tarafından takip edilmek iyi bir patron olacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine işarettir.

Kahve falında erkek tarafından takip edilmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpek tarafından takip edilmek insanların takdirini kazanacağına, büyük bir ikilemde kalacağına alamet eder.

Kahve falında bir adam tarafından takip edilmek rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında polis tarafından takip edilmek daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cinler tarafından takip edilmek oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir