AnaSayfa / Genel / Kahve falında gitmediğin bir yere gitmek

Kahve falında gitmediğin bir yere gitmek

Kahve falında gitmediğin bir yere gitmek ruhani önderlik yapacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında gitmediğin bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Tecrübeli olmadığınız konularda şanslı değilsiniz.

Kahve falında bir yere gitmek isteyip gidememek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına alamet eder.

Kahve falında bir yerlere gitmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, rütbe edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalabalık bir yere gitmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine yorulur.

Kahve falında bavulla bir yere gitmek parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında minibüsle bir yere gitmek kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında gideceğin yere gidememek fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına delalettir.

Kahve falında zorla bir yere gitmek sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine alamet eder.

Kahve falında bir yere gideceğini görmek aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir