AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalık bir yere gitmek

Kahve falında kalabalık bir yere gitmek

Kahve falında kalabalık bir yere gitmek böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalabalık bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Neşeli toplantılarda bulunabilirsiniz.

Kahve falında kalabalık bir yere gitmek asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalabalık bir yere girmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalabalık pazar yeri görmek olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kalabalık yer görmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında kalabalıkla düğüne gitmek güzel günlerine gölge düşeceğine, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına yorulur.

Kahve falında kalabalık misafirliğe gitmek onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalık pikniğe gitmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına inanılır.

Kahve falında bir yere gitmeye çalışmak ama gidememek adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, yeniden can bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir