AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere gideceğini görmek

Kahve falında bir yere gideceğini görmek

Kahve falında bir yere gideceğini görmek hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine rivayet eder.

Kahve falında bir yere gideceğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön planda tutun.

Kahve falında denizli bir yere gitmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında istediğin yere gitmek elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına delalettir.

Kahve falında trenle bir yere gitmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında istediğin yere gidememek büyük maddi kazanç elde edileceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında istemediğin bir yere gitmek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında bi yere gidememek bütçesinin küçüleceğine, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine inanılır.

Kahve falında akrabalarla bir yere gitmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gideceğin yere varamamak sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir