AnaSayfa / Genel / Kahve falında gitar almak

Kahve falında gitar almak

Kahve falında gitar almak iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, hasret ve özlem gidereceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, zor durumlara düşeceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında gitar almak gördüyseniz:

  • Herzaman resmi kanalları veya hiyerarşiye göre ilerlemek verimli olmayabilir, bazen bağlantılarınızı kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında kırık gitar görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine işaret eder.

Kahve falında siyah gitar görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, bereketin ve verimin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında gitarın kırıldığını görmek aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gitar çaldığını görmek sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına alamet eder.

Kahve falında bas gitar çalmak ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında gitar almak ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, olmayacak hayallere kapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gitar dinlemek az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına tabir olunur.

Kahve falında sahnede gitar çalmak çok iyi işler gerçekleştireceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir