AnaSayfa / Genel / Kahve falında gitarın kırıldığını görmek

Kahve falında gitarın kırıldığını görmek

Kahve falında gitarın kırıldığını görmek barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gitarın kırıldığını gördüyseniz:

  • Merakınızı gidermenin bir yolunu bulacaksınız.

Kahve falında kırılmış gitar görmek yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında gitarın kırıldığını görmek statü atlayacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hediye gitar almak kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine işaret eder.

Kahve falında siyah gitar görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine inanılır.

Kahve falında sahnede gitar çalmak gelirinin garanti olacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gitar çalamamak kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına işarettir.

Kahve falında gitar çalmayı öğrenmek manevi anlamda çok yol katedileceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında elektro gitar çalmak deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir