AnaSayfa / Genel / Kahve falında gitar dinlemek

Kahve falında gitar dinlemek

Kahve falında gitar dinlemek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına rivayet eder.

Kahve falında gitar dinlemek gördüyseniz:

  • Kendinizi geriye çekmek yerine rahat bir tutum içine girerseniz çevrenizdeki kişiler tarafından daha iyi anlaşılırsınız.

Kahve falında gitar dinlemek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine delalet eder.

Kahve falında gitar sesi duymak büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, tutulan yolun isabetli olacağına inanılır.

Kahve falında gitar hediye almak kendisinin ve ailesinin geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık gitar görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sahnede gitar çalmak çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gitar kırmak büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına işarettir.

Kahve falında elektro gitar çalmak sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına tabir olunur.

Kahve falında gitar satın almak uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir