AnaSayfa / Genel / Kahve falında gitar çaldığını görmek

Kahve falında gitar çaldığını görmek

Kahve falında gitar çaldığını görmek uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, torunlarına dahi yeteceğine, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gitar çaldığını gördüyseniz:

  • Yakın çevreden biriyle yapacağınız görüşmeden en iyi sonucu elde edebilirsiniz.

Kahve falında gitar çaldığını görmek hem işinde başarılı olacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin gitar çaldığını görmek işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bas gitar çalmak dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında elektronik gitar çalmak kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına inanılır.

Kahve falında elektro gitar çalmak ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında sahnede gitar çalmak sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında gitar dinlemek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah gitar görmek aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir