AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah gitar görmek

Kahve falında siyah gitar görmek

Kahve falında siyah gitar görmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, sürekli ağlamaklı olacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına delalettir.

Kahve falında siyah gitar gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hatalarını yüzüne vurmanız ya da kuralların dışında işlerini veya hareketlerini ortaya çıkarmanız durumunda ortam gerilebilir.

Kahve falında siyah gitar görmek kısmetlerinin çoğalacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında gitar sesi duymak maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gitar aldığını görmek karlı işler alacağına, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında elektronik gitar görmek sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında gitar almak çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında gitar çalamamak kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gitar çalıp şarkı söylemek bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, umutlarının yarım kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gitar çalmayı öğrenmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir