AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemi kanser hastası görmek

Kahve falında annemi kanser hastası görmek

Kahve falında annemi kanser hastası görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, çıkmaza düşeceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annemi kanser hastası gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığına da göz atmak, işde başarı getirebilir.

Kahve falında annemi kanser hastası görmek bir sebeple işsiz kalınacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kanser hastası görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının kanser hastası görmek maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kanserli hastası görmek yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini kanser hastası olarak görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına inanılır.

Kahve falında kanserli hastalar görmek çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kanser hastası olduğunu öğrenmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kanser hastasını ziyaret etmek ters giden durumların düzeltileceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir