AnaSayfa / Genel / Kahve falında üniversite sınavına girdiğini görmek

Kahve falında üniversite sınavına girdiğini görmek

Kahve falında üniversite sınavına girdiğini görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına delalet eder.

Kahve falında üniversite sınavına girdiğini gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmalısınız.

Kahve falında üniversitede sınava girdiğini görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, alim insanlardan sayılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üniversite sınavına girdiğini görmek ilerleyeceğine, kalkınacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine işaret eder.

Kahve falında üniversite sınavından yüksek puan almak aile hayatındaki muhabbetin artacağına, verilen sözlerin tutulacağına inanılır.

Kahve falında üniversitede sınava girmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında üniversite sınavına geç kalmak variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında üniversite sınavına girmek kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında üniversite sınavını kazanmak uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında üniversite sınavına hazırlanmak kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, dolayısıyla geleceğine değer katacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir