AnaSayfa / Genel / Kahve falında gideceği yere ulaşamamak

Kahve falında gideceği yere ulaşamamak

Kahve falında gideceği yere ulaşamamak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, her şeyin gönlünce olacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına yorulur.

Kahve falında gideceği yere ulaşamamak gördüyseniz:

  • Çalışmalarınızın karşılığını alabileceksiniz.

Kahve falında bilmediğim bir yere gitmek büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, planların aksayacağına yorulur.

Kahve falında kamyonla bir yere gitmek çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine işarettir.

Kahve falında taksiyle bir yere gitmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yere gitmek isteyip gidememek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında biriyle bir yere gitmek kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kutsal yerlere gitmek yolunda giden hayatın bozulacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyle bir yere gitmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü biriyle bir yere gitmek özlem gidereceğine, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir