AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü biriyle bir yere gitmek

Kahve falında ölü biriyle bir yere gitmek

Kahve falında ölü biriyle bir yere gitmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında ölü biriyle bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız.

Kahve falında ölü bir insanla bir yere gitmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü biriyle bir yere gitmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyle bi yere gitmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyle bir yere gitmek yakında hedefine ulaşacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine rivayet eder.

Kahve falında gemiyle bir yere gitmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına yorulur.

Kahve falında yanlış yere gitmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli aynı yere gitmek kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında bir yere uçarak gitmek yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir